Top 10 beste slimme thermostaten

Laatst bijgewerkt: 20 apr. 2023

Bezorgd over je energierekening?

Slimme thermostaten kunnen tot 30% besparen op je energierekening, dus het is geen wonder dat ze een van de populairste domotica-apparaten zijn. En met een afstandsbediening kun je je thermostaat zelfs aanpassen als je niet thuis bent.

Vind de beste slimme thermostaat voor jouw behoeften met onze lijst van de tien beste die er zijn. Met zoveel verschillende soorten en functies beschikbaar, hebben we het je gemakkelijk gemaakt om de juiste voor je huis te kiezen.Wil je een nieuwe slimme thermostaat kopen voor in huis? Wij kunnen je helpen. Laten we eens kijken naar de top 10 van de beste slimme thermostaten voor 2023. Een uitstekende slimme thermostaat vergelijking door een ervaren team van experts. Op basis van de resultaten hebben zij de top 10 beste slimme thermostaten samengesteld. Zo vind je de beste slimme thermostaat voor jou. Je weet waarschijnlijk al dat er meerdere slimme thermostaten zijn. Je hebt dure en goedkope slimme thermostaten, eenvoudige en luxe slimme thermostaten enzovoort. Onze experts hebben al deze verschillende slimme thermostaten getest. Ze houden rekening met de prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk snel de top 10 slimme thermostaten en vind jouw ideale slimme thermostaat.

  1. Veiligheid
  2. slimme thermostaat

Inhoudsopgave

Top 10 [mp_zb_mv] vergelijking

Bij het vergelijken van slimme thermostaten merken onze experts enkele belangrijke factoren op in slimme thermostaten. Ze kijken naar zaken als prijs, gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit. Zodra onze experts deze factoren wegen kunnen ze een goede schatting krijgen van wat de beste slimme thermostaat is. De beste slimme thermostaat is natuurlijk altijd subjectief. Jouw top 10 slimme thermostaten kan er anders uitzien dan de top 10 beste slimme thermostaten opgesteld door onze experts.

Na deze slimme thermostaten vergelijking is het duidelijk welke slimme thermostaten de beste getest zijn en dus in de top 10 van de beste slimme thermostaten horen. 

1. Tado Thermostaat

NO DESCRIPTION

2. Hoobi Thermostaat

Maak kennis met de Hoobi® Slimme Digitale Thermostaat- jouw sleutel tot een comfortabel huis, waar je ook bent. Met functies als driedraadsaansluiting, WiFi-toegankelijkheid en automatische programma's is deze thermostaat perfect voor iedereen die op zoek is naar gemak, energie-efficiëntie en probleemloze bediening De Hoobi® Slimme Digitale Thermostaat is eenvoudig te installeren en kan worden bediend met aanraking via het LCD-scherm, je telefoon, of zelfs spraakbediening via Google Assistant of Alexa. Of je nu thuis bent of weg, je kunt gerust zijn in de wetenschap dat de temperatuur van je huis precies zo zal zijn als je wilt - waardoor je tijd, geld en stress bespaart.

3. Google Nest Thermostat

Introductie van een slimmere manier om comfortabel te blijven en je energierekening te verlagen met de Google Nest Learning Thermostat. Deze geavanceerde slimme thermostaat is voorzien van sensoren met Auto-Schedule technologie en een roestvrijstalen behuizing met hoge resolutie, waardoor het de strakste en slimste thermostaat van dit moment is. Toon: opgewonden en enthousiast Wil je je huis efficiënter maken met behoud van maximaal comfort? Met de Google Nest Learning Thermostat kun je precies dat doen! Zeg vaarwel tegen handmatig programmeren, want dit krachtige, intuïtieve apparaat neemt al je energiebeheerbehoeften over, terwijl het een strakke, moderne esthetiek biedt. De Learning Thermostat heeft sensoren met Auto-Schedule technologie - stel eenmaal in en bespaar tot 10 jaar lang automatisch energie! Bovendien is hij gemaakt van roestvrij staal met een hoge resolutie voor een unieke look die zowel mooi als duurzaam is. Eindelijk kun je een in-home thermostaatsysteem hebben dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook helpt om je huis het hele jaar door comfortabel te houden zonder energie te verspillen.

4. Honeywell Lyric

NO DESCRIPTION

Overweeg deze producten:

 

5. TechU Slimme Thermostaat

Op zoek naar een eenvoudige manier om je cv-ketel te regelen? Zoek niet verder dan de TechU™ Smart Thermostat S2! Je kunt hem gemakkelijk bedienen via de app of wifi, waardoor hij superhandig is. Bovendien is het een geweldige manier om energie en geld te besparen.

6. Tado Slimme Thermostaat

NO DESCRIPTION

7. Tado Temperatuursensor

NO DESCRIPTION

8. Bosch EasyControl

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke, betaalbare slimme thermostaat? Zoek niet verder dan de Bosch EasyControl. Deze slanke kleine thermostaat wordt bediend via het touchscreen of de gratis EasyControl app van Bosch voor Android en iOS, en beschikt over omgevingslichtweergave voor eenvoudige temperatuuraanpassingen. De verschillende kleuren geven verschillende functies aan, zoals blauw als de temperatuur via de app wordt verlaagd - waardoor het een fluitje van een cent is om te gebruiken. Bovendien is de Bosch EasyControl compatibel met Amazon Alexa, zodat je de temperatuur van je huis kunt regelen met alleen je stem. Dus waarom zou je wachten? Gun jezelf vandaag nog het gemak van een slim huis met de Bosch EasyControl slimme thermostaat.

9. Honeywell Thermostaat

NO DESCRIPTION

10. Netatmo Thermostaat

Op zoek naar slimme verwarming in je huis? De Netatmo Slimme Thermostaat is de perfecte oplossing voor jou! Met deze door Phillipe Starck ontworpen thermostaat kun je de temperatuur van je huis overal regelen met je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de Auto-Adapt functie kan de intelligente thermostaat zijn programmering aanpassen op basis van je levensstijl en dagelijkse gewoonten, maar ook de isolatie van je huis en de buitentemperatuur. Energie besparen was nog nooit zo eenvoudig! Bovendien heeft hij een Apple HomeKit inschakelingsfunctie, waarmee hij gemakkelijk kan worden geïntegreerd in verschillende verbonden apparaten.

Conclusie van deze top 10 beste slimme thermostaten

Een thermostaat is een apparaat dat helpt bij het regelen van de temperatuur van een bepaalde ruimte. Het is een belangrijk apparaat om in huizen en kantoren te hebben, vooral tijdens extreme weersomstandigheden. Met de vooruitgang van de technologie zijn er nu veel verschillende soorten slimme thermostaten op de markt. Sommige zijn op afstand bedienbaar en andere zijn energiebesparend. Als je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct dat beide functies biedt, dan raden we je aan te overwegen om te investeren in een Nest Learning Thermostat. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om een beslissing te nemen over welk type thermostaat het meest geschikt is voor jouw behoeften.

Onze laatste woord over slimme thermostaten

We hopen dat de resultaten van de slimme thermostaten vergelijking je zullen helpen een goede slimme thermostaat te vinden. Daarom hebben onze experts de top 10 slimme thermostaten samengesteld. Het is altijd belangrijk om te beseffen dat niet iedereen hetzelfde perspectief heeft. Je kan bijvoorbeeld dat het ontwerp van slimme thermostaat belangrijker vinden dan de duurzaamheid ervan. Natuurlijk is dat geen probleem. Bij CosmeticaTop10.nl moedigen we iedereen altijd aan om slimme thermostaten te vergelijken zodat je uiteindelijk de perfecte slimme thermostaat kunt vinden die bij je past. 

Maar welke slimme thermostaat je ook kiest voor jouw nieuwste aankoop, alle slimme thermostaten zijn als goed getest uit het onderzoek gekomen en alle 10 zijn goede slimme thermostaten. Een goede aankoop maak je dus hoe dan ook.

Veelgestelde vragen over de beste slimme thermostaten

Mocht je keuze gevallen zijn op een van de slimme thermostaat uit onze 10 beste slimme thermostaten vergelijking, kun je meteen naar de aanbieder gaan door op de link onder het product te klikken. 

We bieden zelf geen slimme thermostaat aan, maar werken wel samen met partners in slimme thermostaten die we volledig vertrouwen. Als je een slimme thermostaat koopt via de link op onze pagina weet je zeker dat je terecht komt op een betrouwbare website voor slimme thermostaten met een goede reputatie. 

Onze reviews worden allemaal geschreven door experts op hun gebied. Ze doen onafhankelijke onderzoeken en testen om de reviews te kunnen schrijven. We worden niet vergoed door fabrikanten en merken voor deze reviews. Ze worden uit een objectief perspectief en naar alle waarheid geschreven.

Voor het vergelijken van slimme thermostaat letten we op een aantal factoren, om zo uiteindelijk tot de beste slimme thermostaat te komen. Hierbij letten we vooral op welke eigenschappen van belang zijn bij slimme thermostaten. 

We letten op de volgende factoren:

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Levensduur
  • Duurzaamheid
  • Effectiviteit

Om de goede slimme thermostaten van de mindere te onderscheiden doen we een slimme thermostaat test om te zien welke voldoen aan de kwaliteiten die wij graag willen zien in elke slimme thermostaat. Dit gaat om de kwaliteit, de prijs en de uitstraling en materiaal. Daarnaast bekijken we reviews van gebruikers die deze slimme thermostaten in gebruik hebben en dus precies weten wat de goede en minder goede kwaliteiten zijn.

Disclaimer: Om commissies te genereren, gebruikt Wonentop10.nl advertentieprogramma’s om webshops te promoten, zoals Bol.com.

Laurenzo
Laurenzo

Gepubliceerd op: 14 jul. 2022