Deze Action badplank wil iedereen en dit is waarom!

In bad gaan. Niets is meer ontspannend, dan even lekker in het water gaan liggen en helemaal nergens aan denken. Maar waar laat je nu je boek, laptop, telefoon of tablet. Je wilt wel lekker kunnen lezen of wat kunnen kijken tijdens deze me-time. De bamboe badplank van de Action biedt de oplossing.

Ontdek handige tips om lasagne perfect op te warmen.

Leg je badplank van de Action handig op de bandrand

Het voordeel van de badplank van de Action is dat je hem gewoon op de rand van het bad kunt leggen. Het maakt niet uit wat de breedte van je bad is. Je pas hem gewoon aan in lengte en hij ligt stabiel op de rand.

Daarnaast is deze Action badplank meer dan een beetje hout. Het is namelijk van alle gemakken voorzien. Zo kun je een steun omhoog klappen waar je je boek of tablet tegenaan kunt zetten. Het is hartstikke stevig, dus je hoeft niet bang te zijn dat er wat in het water valt.

Ook heb je links en rechts van de plank voldoende ruimte om dingen neer te zetten. Een bakje fruit of chocolade of een lekker glaasje witte of rode wijn. Je kunt het allemaal meenemen naar de badkamer en je kunt het allemaal kwijt.

Leer hoe vaseline kan helpen bij het verminderen van wallen.

Handige weetjes over de Action badplank

Je kunt deze Action badplank helaas niet van achter je scherm bestellen. Hij is namelijk alleen verkrijgbaar in de fysieke winkels van de Action. Je moet dus wel even deur uit en naar de dichtstbijzijnde Action winkel. Wees er snel bij en doe navraag bij je dichtstbijzijnde Action. Vaak geldt er OP = OP.

Omdat hij van bamboe gemaakt is, is deze badplank van de Action ook nog eens een hele duurzame optie. Ecologische verantwoorden en gaat lang mee. En mooiste van deze badplank? Je kunt hem ook nog eens voor een echt Action prijs krijgen. Voor slechts een tientje is hij van jou.

Leer hoe je verkleurde was kunt herstellen en er weer als nieuw uit kunt laten zien.

Picture of Winston
Winston

Schrijver Wonentop10.nl

Winston is een getalenteerde schrijver die zijn passie voor wonen en interieur deelt op wonenvandaag.nl. Hij heeft een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van design, wat hij gebruikt om inspirerende woonartikelen te creëren. Zijn stijl is helder, toegankelijk en boeiend, waardoor lezers gemakkelijk kunnen meeleven en ideeën kunnen opdoen voor hun eigen huis.

Met jarenlange ervaring en een liefde voor esthetiek en functionaliteit, biedt Winston waardevolle inzichten en praktische tips voor het inrichten van een huis dat zowel mooi als functioneel is. Zijn artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor hun woonomgeving.

Inhoud

Nieuwe blogs