Meghan Markle, we kennen haar allemaal als de hertogin van Sussex en de echtgenote van de Britse prins Harry. Maar wist je dat ze voordat ze deel uitmaakte van het Britse koningshuis al een lange acteercarrière achter de rug had? In 2002 maakte Markle haar debuut op televisie en verscheen daarna in tal van series en films. Wij behandelen de vijf beste werken van Meghan Markle.

Meghan

De beste films en tv-programma’s met Meghan Markle in de hoofdrol

De voormalige Amerikaanse actrice was op haar 21ste al op de televisieset te vinden. Benieuwd naar de Beste Meghan Markle films en tv-programma’s? Ontdek ze in onderstaande lijst!

Suits (2011 – 2019)

Suits is verreweg het meest populaire werk van Meghan Markle. De advocatenserie volgt de twee topadvocaten Mike (Patrick J. Adams) en Harvey (Gabriel Macht). Beide advocaten hebben hun tekortkomingen, maar samen vormen ze een briljant team. Tot de andere bondgenoten op het kantoor van Harvey Specter behoren Rachel (Meghan Markle) en Donna (Sarah Rafferty). Negen seizoenen lang volgen het team. De Amerikaanse serie is enorm populair onder de drama liefhebbers. Hoe lang heb jij nodig voor het bingewatchen van de show?  

Dater’s Handbook (2016)

Zin in een romantische film? Zet dan Dater’s Handbook op. Robert (Kristoffer Polaha) en Cassie (Meghan Markle) ontmoeten elkaar op een bruiloft en de twee lijken direct een connectie te voelen. Maar klopt dit wel? Cassie heeft weinig geluk in de liefde en besluit daarom de adviezen op te volgen in de bestseller ‘Dater’s Handbook’ van vermeend deskundige Dr. Susie. Gaat het opvolgen van deze tips in het boek haar goed af of moet ze gewoon haar hart volgen? Dater’s Handbook is een knusse film voor iedereen die houdt van liefde en komedie. 

Random Encounters (2013)

Meghan speelt graag in romantische komedies en drama’s en Random Encounter is hier geen uitzondering op. De film vertelt het verhaal van een toevallige ontmoeting tussen twee jonge twintigers in een koffietentje. Er is sprake van liefde op eerste gezicht, maar er worden geen contactgegevens uitgewisseld. Dit leidt tot een wilde rit om elkaar weer te vinden!

Anti-Social (2015)

Zin in wat spannends? Zet dan Meghan Markle’s Anti-Social op. Dee (Gregg Sulkin) is een straatkunstenaar die graag de confrontatie aangaat met het systeem en zijn broer Marcus (Josh Myers) is een gewapende overvaller. Anti-sociaal zijn is hun manier van leven en dit vinden ze prima. Maar als er een gewelddadige gang oorlog uitbreekt worden de broers en hun familie en vrienden, waaronder Kirsten (Meghan Markle), op de proef gesteld. 

When Sparks Fly (2014)

In When Sparks Fly is journaliste Amy Peterson (Meghan Markle) niet zo gelukkig met haar leven als ze had gehoopt. Ze is niet blij met haar werk en haar huidige vriend. Amy’s hoofdredacteur besluit haar naar haar geboorteplaats te sturen om een artikel te schrijven over het opgroeien in de vuurwerkhandel van haar ouders. 4 juli staat voor de deur en dit zal voor de Chicago Post het perfecte artikel zijn. Amy is gemotiveerd om het artikel te schrijven, maar wordt al snel afgeleid door haar beste vriendin Sammie (Kristina Pesic) die Amy overtuigt om haar weddingplanner te worden. Sammie trouwt met de ex-vriend van Amy, Hank (Christopher Jacot). Lukt het Amy om de werkdruk te combineren met het plannen van de bruiloft? En hoe gaat ze om met haar gevoelens voor Hank?

Meghan Markle heeft voor haar huwelijk met prins Harry in veel verschillende films en series gespeeld. Helaas zullen we haar hoogstwaarschijnlijk niet meer in nieuwe werken zien verschijnen, maar ben je geïnteresseerd in Meghan en haar werk? Ga dan onze lijst af en ontdek de vele acteervaardigheden van de hertogin.