Hoe zag Jaimie Vaes er vroeger uit?

Jaimie Vaes vroeger, hoe zag ze eruit? Jaimie Maes kennen we allemaal als de ex-vriendin van Lil Kleine en haar realityserie Jaimie: Life in the Vaes Lane. Het is een prachtige vrouw die zeer fotogeniek is. Ze maakt er overigens geen geheim van dat ze wel eens wat heeft laten doen. De vraag is dan ook, hoe zag Jaimie Vaes er vroeger uit?

Benieuwd naar Floris Göbel’s vriendin? Lees hier meer.

 

Jaimie Vaes vroeger

Jaimie Vaes is gezegend met prachtige looks. Misschien komt het door Jaimie Vaes haar afkomst, haar vader is namelijk Indisch en haar moeder Nederlands. Een combinatie die prima werkt. Want Jaimie Vaes heeft dan wel eens wat laten verbouwen, ook voor die tijd was ze beeldschoon.

Als je Jaimie Vaes foto’s van vroeger bekijkt, zie je dezelfde prachtige vrouw, met iets minder volle lippen en billen. Ze hield trouwens altijd al van vollere lippen, want ook toen ze nog geen fillers gebruikte koos ze er voor foto’s vaak voor om haar lippen te tuiten. 

Bekijk eens deze video van een jongere Jaimie Vaes:

Wil je weten wat een paradox is? Ontdek het hier.

 

Jaimie Vaes als jong meisje

Jaimie Vaes plaatst af en toe oude foto’s van zichzelf op Instagram. Dan hebben we het niet alleen over de kiekjes van vorig jaar of het jaar daarvoor, maar van toen ze nog een klein meisje was. De Jamie Vaes foto’s van vroeger laten een vrolijke tante zien met lekker volle wangen. Hieronder zie je een voorbeeld van een jonge Jaimie.

Ontdek de geschiedenis van Tamara Elbaz hier.

 

Wil je een meer recentere blik krijgen in haar leven en zien hoe Jaimie er nu uitziet. Bekijk dan eens dit interview dat ze vorig jaar gaf:

Picture of Winston
Winston

Schrijver Wonentop10.nl

Winston is een getalenteerde schrijver die zijn passie voor wonen en interieur deelt op wonenvandaag.nl. Hij heeft een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van design, wat hij gebruikt om inspirerende woonartikelen te creëren. Zijn stijl is helder, toegankelijk en boeiend, waardoor lezers gemakkelijk kunnen meeleven en ideeën kunnen opdoen voor hun eigen huis.

Met jarenlange ervaring en een liefde voor esthetiek en functionaliteit, biedt Winston waardevolle inzichten en praktische tips voor het inrichten van een huis dat zowel mooi als functioneel is. Zijn artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor hun woonomgeving.

Inhoud

Nieuwe blogs