Hoe zag Tamara Elbaz er vroeger uit?

Guilty Pleasure televisieprogramma’s zijn helemaal van dit moment. Lekker op de bank ploffen en bekijken hoe de realitysterren hun leven leiden. Als je zelf ook van reality televisie houdt, dan is de naam Tamara Elbaz geen onbekende naam voor je. Momenteel is ze voornamelijk te zien als een van de hoofdpersonages in de realityserie ‘Real Housewives of Amsterdam’.

Benieuwd naar de signalen dat hij verliefd op je is? Lees meer hier.

 

Tamara Elbaz vroeger

Tamara Elbaz staat bekend om haar liefde voor cosmetische ingreep. Waar de meeste dames geheimzinnig doen over hun ingrepen, is Tamara er heel open over. Ze heeft meerdere ingrepen gehad, van botox tot borstvergrotingen. Haar vriendin en collega Maria is zelfs bezorgd over Tamara. Haar ingrepen zouden obsessief worden en blijkbaar is Tamara nooit tevreden met haar uiterlijk. 

Ondanks dat er weinig foto’s zijn van Tamara Elbaz vroeger, heeft ze toch een kiekje gedeeld op Instagram.

Wil je weten wat een ‘simp’ betekent? Ontdek het hier.

 

Tamara Elbaz leeftijd

Op de foto zul je al snel zien dat Tamata Elbaz bijna niet te herkennen is. De vele cosmetische ingrepen en het verschil in leeftijd heeft ervoor gezorgd dat ze een geheel nieuwe look gekregen heeft. Ondanks dat veel volgers haar niet meer herkennen, zijn ze wel degelijk te spreken over haar nieuwe uiterlijk. 

Tamara Elbaz is geboren in 1982, wat betekent dat ze momenteel 42 jaar oud is. Samen met haar ex-vriend Hans Spee heeft ze een zoon.

Drink je appelazijn voor het slapen gaan? Ontdek de voordelen.

 

Afkomst Tamara Elbaz

Tamara is opgegroeid in het Noord-Hollandse vissersdorpje Volendam. Ze is hier opgegroeid als dochter van een Volendamse moeder en een Marokkaans-Israëlische vader. Als kind werd ze tweetalig opgevoed, in het Nederlands en Hebreeuws. 

 

Na een lastige jeugd in Volendam vertrok Tamara al snel naar Amsterdam. Hier volgde ze een opleiding aan de Universiteit van Amsterdam.

Tamara Elbaz heeft een podcast

Ondanks haar succesvolle carrière zit Tamara Elbaz geen moment stil. Samen met reality vriendin Maria Tailor en roddeljournalist Farja Farvadin is ze gestart met een gezamenlijke podcast. De podcast genaamd ‘GeenFilter’. Ondanks het grote succes van de podcast, raakte ze hiermee ook in opspraak toen ze het uiterlijk van Sophie Hilbrand bekritiseerde. Zie hieronder het desbetreffende gesprek:

Picture of Winston
Winston

Schrijver Wonentop10.nl

Winston is een getalenteerde schrijver die zijn passie voor wonen en interieur deelt op wonenvandaag.nl. Hij heeft een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van design, wat hij gebruikt om inspirerende woonartikelen te creëren. Zijn stijl is helder, toegankelijk en boeiend, waardoor lezers gemakkelijk kunnen meeleven en ideeën kunnen opdoen voor hun eigen huis.

Met jarenlange ervaring en een liefde voor esthetiek en functionaliteit, biedt Winston waardevolle inzichten en praktische tips voor het inrichten van een huis dat zowel mooi als functioneel is. Zijn artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor hun woonomgeving.

Inhoud

Nieuwe blogs