Aan deze 8 signalen herken je dat hij verliefd op je is!

Als je verliefd bent op iemand dan is dat op zich al heel spannend, vooral omdat niet altijd duidelijk is of de ander ook verliefd is op jou. Zeker als een introverte man verliefd is zijn er niet altijd signalen, of toch wel? Dit zijn de 8 signalen dat hij verliefd op je is.

Benieuwd naar Tamara Elbaz vroeger? Lees meer hier.

 

1. Hij blijft maar naar je kijken

Een van de 8 signalen dat hij verliefd op je is, is als hij maar naar je blijft kijken. Dat is niet iets wat hij expres doet. Als hij verliefd is kan hij daar niets aan doen. Je merkt dit bijvoorbeeld dat elke keer als je zijn kant op kijkt hij toevallig ook kijkt.

Ken je Jamie Vaes? Ontdek de geschiedenis van Jamie Vaes hier.

2. Hij maakt tijd voor je vrij

Een van de signalen dat een man verliefd is, is dat hij graag tijd voor je vrij maakt en dingen met je doet. Heb je iemand nodig om een kastje in elkaar te schroeven, een glas wijn te drinken of zomaar, hij is er voor je.

Wil je weten wat een ‘simp’ betekent? Ontdek het hier.

 

3. Zijn lichaamstaal

Lichaamstaal is een van de subtiele signalen dat een man verliefd is. Ook een introverte man die verliefd is zal deze signalen afgeven. Als zijn voeten naar jou gedraaid zijn heeft hij zonder meer interesse.

4. Hij wil plannen maken voor de toekomst

Mannen hebben zelf niet altijd door dat ze verliefd zijn, maar wil hij plannen maken voor de toekomst, dan is de kans groot dat hij er ondertussen achter is. Een man zal dit alleen doen als hij voor jullie een toekomst ziet en verliefd op je is.

5. Hij spiegelt je houding

Een van de belangrijke subtiele signalen dat een man verliefd is merk je wanneer hij je houding spiegelt. Je kunt dit makkelijk testen door een paar keer van houding te wisselen. Van je armen over elkaar naar los langs je lichaam. Of sla je benen over elkaar en dan weer naast elkaar. Is hij verliefd dan is de kans groot dat hij je bewegingen volgt. Probeer het maar eens uit.

6. Hij straalt

Een van de meest duidelijke signalen dat een man verliefd is merk je wanneer iemand straalt. Zie je een verliefd stelletje op straat, dan zie je dat direct aan hun gezicht en de stralende glimlach die niet meer van hun gezicht af gaat.

7. Hij raakt je regelmatig aan

Vind je iemand leuk dan wil je die zo vaak mogelijk aanraken. Dat wil niet zeggen dat iemand continu ongevraagd aan je zit te friemelen, je moet eerder denken aan subtiele aanrakingen van je hand, je rug, je schouders of je benen.

8. Hij zit dichtbij je

Een van de 8 signalen dat hij verliefd op je is merk je wanneer jullie naast elkaar zitten. Ook al is de bank nog zo lang, hij zal zijn best doen om zo dicht mogelijk bij je te zitten. Het liefst zelfs zo dat jullie benen elkaar raken.

Laat hij meerdere signalen zien en is hij verliefd? Praat erover!

Als de man waar je verliefd op bent zeker 4 signalen van deze 8 signalen dat hij verliefd op je is, toont, dan is het tijd voor actie. Breng het onderwerp ter sprake of nodig hem uit voor een romantisch uitje. Het leven is te kort om niet samen te genieten van jullie verliefdheid.

Picture of Winston
Winston

Schrijver Wonentop10.nl

Winston is een getalenteerde schrijver die zijn passie voor wonen en interieur deelt op wonenvandaag.nl. Hij heeft een scherp oog voor detail en een diepgaande kennis van design, wat hij gebruikt om inspirerende woonartikelen te creëren. Zijn stijl is helder, toegankelijk en boeiend, waardoor lezers gemakkelijk kunnen meeleven en ideeën kunnen opdoen voor hun eigen huis.

Met jarenlange ervaring en een liefde voor esthetiek en functionaliteit, biedt Winston waardevolle inzichten en praktische tips voor het inrichten van een huis dat zowel mooi als functioneel is. Zijn artikelen zijn een bron van inspiratie voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen voor hun woonomgeving.

Inhoud

Nieuwe blogs